Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τι δώρο για τις γιορτές..... Η κούρσα του Ντόναλντ Ντακ!


donald_duck_car_04Όπως μάλλον θα προσέξατε στον τίτλο και στην παραπάνω πρώτη φωτογραφία, αυτή τη βδομάδα σας έχουμε ένα αριστούργημα της μηχανικής και της φαντασίας:
Το αυτοκίνητο του Ντόναλντ Ντακ, μία εκθαμβωτική Σάκαραγκ Κονβέρτιμπλ σπορ!!!
Διατίθεται στην ιδιαίτερα βολική έκδοση “ξασπρισμένο
κόκκινο” για να γλυτώσετε από τον ανυπόφορο κόπο να το ξασπρίσετε εσείς με τα χρόνια!
donald_duck_car_05
Με ειδικούς φανούς ομίχλης εμβέλειας 80 χιλιομέτρων (ιδανικό για φαροφύλακες, όπως και ιδανικό για φόνους που να θυμίζουν αυτοκινητιστικό δυστύχημα).
donald_duck_car_06
Τάπα βενζίνης, αλλά ταυτόχρονα και ψυγείο και υπερμέγεθες φλασκί αποθήκευσης ουισκιού —εσείς επιλέγετε τη χρήση! (Οι αναποφάσιστοι μπορούν να επιλέξουν και τα τρία ταυτόχρονα!)
donald_duck_car_07
Με ζάντες πασπαλισμένες με σαντιγί σε ειδική συλλεκτική έκδοση “υποδοχή μάνικας πυροσβεστικού κρουνού”. Με λάστιχα από μασίφ καουτσούκ, ιδανικά για να πηδάτε και να αναπηδάτε σε γκρεμούς (χώρια που δεν θέλουν φούσκωμα).
donald_duck_car_08
Με ευρύχωρο χώρο αποσκευών για να βάλετε μέσα το καρπούζι σας. Αν θέλετε μπορείτε και να τον γεμίσετε τσιμέντο για πιο άγρια-“στιβαρή οδήγηση” (ιδανικό και για αγώνες καταστροφών ή ατομικούς αγώνες αυτοκαταστροφών!!)
donald_duck_car_09
Βεβαίως κάνει και για μεταφορά πολλών επιβατών, αρκεί να είναι δυο-τρεις νάνοι της Ντίσνεϋ (διατίθενται με εξτρά χρέωση και ενδιαφέροντα αξεσουάρ).
donald_duck_car_10
Με τιμόνι υδραυλικού (ο κατασκευαστής μας υδραυλικός, Μπάμπης, δίνει 40 χρόνια εγγύησης ή ένα τρακάρισμα—θανατηφόρο, οπότε δεν θα σας πολυνοιάξει η ζημιά πια) αλλά και με υπερσύγχρονα αξεσουάρ της αυτοκίνησης, όπως τρία πετάλια για να τα πατάτε όταν ταξιδεύετε και να μην πιάνονται τα πόδια σας από την ακινησία.
Σημειωτέον εδώ, δώρο το χειρόφρενο, που αν τυχόν σας μείνει στο χέρι, το παίρνετε μαζί σας και σαν μπαστούνι.
Επίσης υπερολοκαίνουργιο πειραματικό σύστημα τεσσάρων ταχυτήτων, μέσα σε αυτές—συγκεκριμένα, η 2η στη σχέση του κιβωτίου—και η επαναστατική ταχύτητα “ΟΠΙΣΘΕΝ”, με την οποία το όχημα μπορεί να κινηθεί προς τα πίσω (ιδανικό και για παρκαρίσματα σε γκρεμούς!).
Επιπλέον, μπόνους-δώρο: από τον λεβιέ αφαιρείται το πάνω κυλινδρικό μέρος-λαβή.
Ό,τι πρέπει για να παίξετε γκολφ με το ξεχαρβαλωμένο χειρόφρενο ή να το πετάξετε σε κανέναν αναιδή στον δρόμο, που για κάποιον περίεργο λόγο γελάει και δείχνει εσάς και την κούρσα σας…
donald_duck_car_11
 0–100 σε 4 δευτερόλεπτα… εννοώ 0–100 τραντάγματα του σασί από τη στιγμή που θα πατήσετε γκάζι (τα κοντέρ είναι κυρίως διακοσμητικά αριστουργήματα τέχνης για το εσωτερικό της καμπίνας του οδηγού). Εξάλλου, είναι η συγκίνηση που μετράει σε αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο (που αρκετές φορές θα έχετε την τύχη να το λειτουργείτε και ως ετεροκίνητο!).
Μετά από κάποιον αριθμό χιλιομέτρων, τα κοντέρ κάνουν και για πυξίδα, γιατί κολλάνε και δείχνουν σταθερά ένα συγκεκριμένο σημείο του ορίζοντα (αρκεί το αυτοκίνητό σας να κινείται για πάντα προς την κατεύθυνση του κολλημένου δείκτη. Όταν κολλήσει και ο δεύτερος δείκτης, βγάλτε τη συνισταμένη των κατευθύνσεων και συνεχίστε ακάθεκτοι προς το τέλος… της διαδρομής σας…).
donald_duck_car_12
Με ρηξικέλευθη αντιγραφή τεχνολογίας Ferrari “γιουσουρούμ μοντέλο κινητήρας (V) 12 ατμοσφαιρών πίεσης διαλυμένο κατσαρολάκι επανακολλημένο”, πιστοποιημένη με τα πιο εξοντωτικά τεστ από τον οργανισμό εκρήξεων “Θανάσης Βέγγος” παρακαλώ!
donald_duck_car_13
Επένδυση καθισμάτων και ταπετσαρίας από σπάνιο υπερπολυτελές γαϊδουροτόμαρο “edition μυστικό της Χονδορίκας ρουστικ”. Το εμετί χρώμα δίνει μια υπέροχη ζεστασιά και οικειότητα στον χώρο.
Άνεση, στυλ, απλότητα και ισοπεδωτική αμεσότητα, όπως δεν την φανταζόσαστε ποτέ σας!
donald_duck_car_14
Σας το παραδίδουμε βερνικωμένο σαν κέρατο!
donald_duck_car_15
Στα εξτρά αυτής της συλλεκτικής έκδοσης διατίθενται: ειδική ένδειξη φλας μπακ (οι από πίσω οδηγοί σίγουρα θα αρχίσουν να θυμούνται διάφορα βλέποντας αυτό το κόκκινο τεχνούργημα μπροστά, που κάποια στιγμή θα στρίψει και θα φύγει απ’ τη ζωή τους), αλλά και προειδοποίηση φρενιάσματος (γιατί αν φτάσετε στο σημείο να πρέπει να φρενάρετε αυτό το μοναδικό αριστούργημα—των 0 εως 100 τρανταγμάτων σε 4 δεύτερα—μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα πια).
Επιπλέον: ετοιμοπαράδοτο, με ταμπέλες ακαθορίστου νοήματος (καλή τύχη με την εφορία και την αστυνομία) και είθε ποτέ αυτό που αναγράφεται στην πινακίδα να μην είναι η χοληστερίνη σας μετά τις γιορτές!
veeblef
Παραγγείλτε το αμέσως τώρα και κερδίστε και εξτρά αξεσουάρ!
Ο δαιμόνιος μετρ αυτοκινητιστής υπερήρωας Sir Ντόναλντ Ντακ έχει κάνει ειδικές προσθήκες για να αποκτήσετε κι εσείς “το απόλυτο superhero mobil Φάντομ Ντακ”. Διαθέτει ειδική πυραυλική συστοιχία διηπειρωτικών Patriot, κεφαλή βόμβας νετρονίων, κλασσική πυρηνική κεφαλή τύπου “Enola Gay”, αλλά και μια μοσχαροκεφαλή να την αμολήσετε στο δρόμο όταν σας καταδιώκουν οι εχθροί και θέλετε να τους αποσυντονίσετε.
Όλα τους—εννοείται—κρυμμένα σε τυπικά και συνηθισμένα εξαρτήματα αυτοκίνησης
 Σας κάνουμε και δώρο τη νιτρομπουκάλα επιτάχυνσης ή νιτρονταμιτζάνα—αυτή με εξτρά χρέωση, αλλά ακόμα κι εδώ: δώρο άλλη μια νταμιτζάνα τσίπουρο οκταπλής απόσταξης (σε σημείο σύντηξης!) χωρίς καμία υποχρέωση!
Αυτήν την πίνετε για την επιτάχυνση προσωπικών σας πραγμάτων και καταστάσεων (μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει να ησυχάσετε!).
313rosa
Αυτό το θεσπέσιο και θεσπέσιαλ κατασκεύασμα κοστίζει μόνο όσο χρέος μας καταλογίζει το ΔΝΤ να πληρώσουμε.
Τρέξτε, λοιπόν, να προλάβετε!
Και για όσους ψωμόλυσσες δεν έχουν να πληρώσουν αυτό το “κάτι τις” που ζητάμε για ετούτο το δώρο-“όνειρο ζωής” έχουμε και πάλι λύσεις:
313paperinik
Δικής μας μυστικής συνταγής μινιατούρα όνειρο!
Μπορεί να μην πραγματοποιήσετε το όνειρο της μαγευτικής Σάκαραγκ, τουλάχιστον εμείς θα σας το αφήσουμε για πάντα όνειρο απραγματοποίητο με τούτο δα το μίνι κομψοτέχνημα!
Τέλος, για πιο απαιτητικούς λιμασμένους τρυπιοτσέπηδες, με οικονομικές τιμές διαθέτουμε δωρεάν το επαναστατικό εγχειρίδιο “Do It Your Shelf”.
313plan
Προσοχή στις οδηγίες, αλλά και στις απομιμήσεις…
Γενικώς προσοχή!
bknight
Για τους απανταχού φαν του “Φτιαξ’ το μόνος σου”, διαθέτουμε και την ειδική πανίσχυρη κόλλα “Ψαροκολλέξ”, που συγκολλάει τα πάντα στη στιγμή μιας αιωνιότητας!!!! (Το μπιτονάκι του ενός κιλού κοστίζει όσα λεφτά λείπουν από τη Γερμανία της Μέρκελ και θέλει να τα βγάλει από εμάς).
Καλές γιορτές και διαλέξτε το δώρο που σας ταιριάζει ΤΩΡΑ!!!!
Για μεγάλες παραγγελίες—επιπέδου Αγίου Βασιλείου και άνω—δώρο ζουρλομανδύας με σήμα της εταιρείας μας!
Για το Comics Trades,